Longboard Shop

Longboard shop

met dikke keuze in longboards en parts. Hier vindt je completes, decks, trucks, wielen, maar ook alle onderdelen en accessoires! Longboard spullen hebben we voor alle riding-styles en voor boarders van elk niveau; Van starter tot pro.

Longboard webshop & Fysieke winkel

Neem een duik in onze longboard webshop, en ontdek het uitgebreide assortiment! De completes en parts die je hier aantreft, vindt je ook in onze fysieke (long) boardstore te Hilversum.

Complete longboards

Zealous lagers

Paris trucks

hamu dancer longboard

Complete Longboards

Longboard Accessoires

Longboard decks

Longboard onderdelen
Longboard Trucks

Longboard setup kits

Longboard Wielen
Longboard bescherming

Setup kits

Afbeelding

Longboard Shop van Nederland

Skate7 is misschien wel de dikste longboard winkel van Nederland. Waarom? We hebben opgeteld meer dan 30 jaar aan longboard kennis in huis, we hebben een superbreed assortiment, en we hebben de goedkoopste longboard spullen in huis voor cruisers, freeriders, downhillers, dancers en alle andere longboarders. Dit alles vindt je zowel online als in de longboard shop van Nederland te Hilversum!

Longboard winkel bij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort & Almere

Zoek je een longboard winkel bij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of Almere? Kom dan naar ons toe! Je vindt ons in Hilversum, dit bereik je op het longboard vanuit Amsterdam, Utrecht, Amersfoort & Almere in slechts 25 kilometer ;).

Online Longboard Shop

Wil je nieuwe longboardspullen snel in huis hebben? Bestel ze dan direct in onze online longboard shop. Je hebt je spullen dan snel in huis, ze worden voor slechts € 3,95 thuisbezorgd! Nog sneller kan ook; Bestel dan in de online longboard winkel en haal je bestelling op in onze fysieke longboard winkel.